
ابزارهای سئو: ۲5 ابزار کاربردی سئو برای متخصصین
در این مقاله به معرفی 25 مورد از کاربردی ترین ابزارهای سئو میپردازیم که شناخت آنها ضروری است. متخصصین سئو به کمک این ابزارها میتوانند مشکلات فنی سایت را شناسایی و برطرف کنند. بعد از حل مشکلات فنی سایت به سراغ سئو محتوا که بخشی از سئو داخلی میشود بپردازند.
عدم شناخت نسبت به این ابزارها، آسیبهای جدی به فرایند جستجوی ارگانیک وب سایت وارد میکند و بالعکس با شناخت و بکارگیری این ابزارها به نتایج مطلوبی دست خواهید یافت و دیگر با کمبود ابزار مواجه نمیشوید. انتخاب ابزار مناسب و قابل دسترس در رفع مشکلات فنی سایت از سرعت کراول گرفته تا سرعت ایندکس شدن، حائز اهمیت میباشد.
سر فصل ها
- 1. ابزار سئو Screaming Frog
- 2. ابزار سئو Google Search Console
- 3. ابزار سئو Google Analytics
- 4. Web Developer Toolbar
- 5. WebPagetest
- 6. ابزار سئو Google Page Speed Insights
- 7. Google Mobile-Friendly Testing Tool
- 8. Rich Results Test
- 9. GTMetrix
- 10. W3C Validator
- 11. SEMrush
- 12. Ahrefs:
- 13. Majestic
- 14. Moz Bar
- 15. Barracuda Panguin
- 16. Google Search Console XML Sitemap Report
- 17. BrightLocal
- 18. Whitespark
- 19. Botify
- 20. Excel
- 21. ابزار Woorank
- 22. ابزار CanIRank
- 23. ابزار Seed Keywords
- 24. ابزار Seobility
- 25. ابزار Ubersuggest
- جمع بندی
با ما همراه باشید تا با بهترین ابزارهای بهینه سازی آشنا شوید.
1. ابزار سئو Screaming Frog
Screaming Frog یک کراولر است که به منظور تحلیل کامل سایت ابتدا در آن خزیده و در حین بررسی با استفاده از تنظیمات ویژه خطاها را شناسایی میکند.
این ابزار به شما کمک میکند تا مشکلات اساسی زیر را رفع کنید:
-
- صفحات بدون عنوان
- متا تگهای بدون توضیحات
- متا تگهای بدون کلمات کلیدی
- حجم بالای تصاویر
- کدهایی که دارای ارور هستند
- URLهای شکسته
- خطاهای مربوط به Canonical
حتما بخوانید: چگونه یک تایتل جذاب بنویسیم؟ |
و همچنین موارد پیشرفته ای چون :
-
- شناسایی مشکلات Pagination (صفحه بندی)
- تشخیص مشکلات پیاده سازی سئو سایتهای چند زبانه
- بررسی ساختار و معماری وب سایت
ای ابزار در سئولب بصورت اختصاصی مورد بررسی قرار گرفته است و دوره ای با عنوان آموزش اسکریمینگ فراگ بدین منظور تدارک دیده شده است.
2. ابزار سئو Google Search Console
گوگل سرچ کنسول اولین گزینه ای است که متخصصین سئو برای بهینه سازی سایت خود باید از آن استفاده کنند.
شرکت گوگل با اصلاح و بهینه سازی اخیر این ابزار، ویژگیها، اطلاعات و گزارشهای جامعتری را جایگزین قابلیتهای نسخه قبلی خود کرده است.
آیا میدانید چرا این ابزار برای متخصصین سئو ابزاری منحصر به فرد است؟ بله، درست حدس زدید، به دلیل تهیه گزارشات داده محور.
برای متخصصین سئو گزارش از اهمیت ویژه ای برخوردار است. اگر تا کنون از آن استفاده نکرده اید، توصیه میکنم حتما آن را امتحان کنید.
با اعمال تغییر در سایت و بروز مشکلاتی مانند پاک شدن حساب سرچ کنسول (GSC)، چون این اطلاعات قبلا در سرورهای گوگل ذخیره شده، امکان دسترسی مجدد به آن وجود دارد.
شما میتوانید با استفاده از APIهای سرچ کنسول (رابط برنامه نویسی نرم افزار) به کلیه اطلاعات آن دسترسی داشته باشید.
3. ابزار سئو Google Analytics
گوگل آنالیتیکس نقش برجسته ای در تحلیل عملکرد جستجوی ارگانیک دارد که بدون این پلتفرم، آنالیز وبسایت کار بسیار دشواری خواهد بود.
این ابزار در عین حال که رایگان است، اطلاعات مفیدی در اختیار متخصصین سئو قرار میدهد تا بتوانند مواردی از قبیل پنالتیها، مشکلات مربوط به ترافیک سایت و سایر مسائل که در این مسیر وجود دارد را شناسایی کنند.
همانند گوگل سرچ کنسول، با نصب صحیح این پلتفرم میتوانید گزارش ماهانه از وب سایت خود تهیه کنید. حتی در شرایطی که کاربر به آن دسترسی ندارد، اطلاعات سایت وی ذخیره میگردد. این قابلیت مانع از نابودی اطلاعات کاربر میشود.
4. Web Developer Toolbar
افزونه نوار ابزار Web Developer برای مرورگر گوگل کروم را میتوانید در اینجا دانلود نمایید. درواقع این ابزار، افزونه رسمی فایرفاکس است. یکی از کاربردهای اصلی این افزونه تشخیص مشکلات مربوط به کد نویسی است. این مشکلات حتی شامل پیادهسازی جاوا اسکریپت برای منوها و رابط کاربری میباشد.
با غیر فعال کردن JavaScript و CSS ، میتوانید بفهمید که مشکل در کدام قسمت از سایت رخ داده است. این نوار ابزار تنها به مشکلات JavaScript و CSS محدود نمیشود، به کمک آن میتوان متن Alt تصاویر، عکسهای معیوب و اطلاعات مربوط به متا تگها و response header را نیز مشاهده کرد.
5. WebPagetest
سرعت صفحه از موضوعات داغ سالهای اخیر است. برای بررسی سرعت سایت، ابزارهای مفید و متنوعی وجود دارد که سایت WebPagetest یکی از این ابزارهای مهم برای متخصص سئو تلقی میشود.
از جمله کارهایی که میتوان با WebPagetest انجام داد :
-
- تست سرعت با استفاده از نمودار آبشاری (Waterfall speed tests)
- تست سرعت سایت رقیب
- ویدیوهای سرعت سایت رقبا.
- تشخیص مدت زمان لود کامل سایت
- زمان رسیدن به اولین بایت (TTFB)
- زمان شروع رندر صفحه
- عناصر مدل شی گرا سند (DOM)
این ابزار میتواند چگونگی ارتباط اجزای فنی سایت به منظور رسیدن به نتیجه نهایی یا زمان نمایش را مشخص کند.
به دنبال یادگیری سئو به از پایه به صورت اصولی هستید: آموزش سئو سایت سئولب به صورت تخصصی و به آموزش نکات و تکنیک های سئو و بهینه سازی سایت میپردازد. |
6. ابزار سئو Google Page Speed Insights
Google Page Speed Insights، سرعت صفحه اغلب با "سرعت سایت" به اشتباه گرفته میشود، این ابزار در واقع سرعت صفحاتی از سایت را به عنوان نمونه هم بر روی دسکتاپ و هم بر روی موبایل اندازه گیری میکند. سرعت صفحه "زمان لود شدن صفحه" (مدت زمانی که طول میکشد تا کل مطالب یک صفحه به طور کامل نمایش داده شود) یا "TTFB" (زمان دریافت اولین بایت؛ مدت زمانی که مرورگر باید منتظر بماند تا اولین بایت داده را از سمت سرور دریافت کند) است.
PageSpeed Insights Speed Score شامل اطلاعات Google Chrome UX Report (گزارش تجربه کاربری کروم) است و گزارشی از دو معیار اصلی سرعت ارائه میدهد:
-
- مدت زمان نمایش اولین محتوا (عکس یا متن) بر روی صفحه (FCP)
- محتوای DOM لود شده (DCL)
این نکته را باید در نظر داشت که این ابزار سهم کوچکی در تحلیل و آنالیز وب سایت دارد و تنها بخشی از یک پازل هزار تکه را میسازد. بنابراین توصیه میشود که برای دریافت نمای کلی از عملکرد سایت، از چندین ابزار آنالیز استفاده کنید.
7. Google Mobile-Friendly Testing Tool
همانطور که میدانید در روند سئو نمایش سایت بر روی صفحه گوشی از اهمیت بالایی برخوردار است. ابزار Mobile-Friendly Testing گوگل دید خوبی نسبت به کارایی سایت بر روی صفحه موبایل میدهد.
8. Rich Results Test
ابزار خارقالعاده ای است که تنها برای انجام یک کار طراحی شده است؛ تست و بررسی اطلاعات استراکچر دیتا با دادههای موجود در Schema.org که توسط گوگل پشتیبانی میشود. به کمک این ابزار میتوان مشکلات کد نویسی اسکیما را قبل از پیاده سازی کدها شناسایی کرد.
حتما بخوانید: تفاوت ریچ ریزالت و ریچ اسنیپت چیست؟ |
9. GTMetrix
GTMetrix یک سیستم گزارش گیری از سرعت صفحه سایت است که آن را از جنبههای مختلف بررسی میکند و گزارشی عمیق و مفصل در اختیار متخصص سئو قرار میدهد. به کمک این ابزار میتوان Requestهای صفحه، فایلهای CSS و جاوا اسکریپت که نیاز به لود شدن دارند و همچنین سایر عواملی که منجر به کند شدن سایت میشود را شناسایی و بهبود بخشید.
10. W3C Validator
این ابزار درواقع یک اعتبارسنج کد میباشد درحالیکه میتواند به عنوان یک ابزار سئو نقش بسیار مهمی در روند بهینه سازی سایت ایفا کند. تفسیر نادرست از نتایج، نه تنها کمکی به سئو سایت نمیکند بلکه ممکن است شرایط را بدتر کند.
به فرض مثال، در فرایند اعتبارسنجی کدهای سایت اگر کدهای سایتی که با XHTML طراحی شده، روی سایت دیگری که طراحی آن به وسیله وردپرس انجام شده است، کپی و جایگذاری شود، برای سئو وردپرس باید بدانید که وردپرس نوع کدها را تغییر نمیدهد و هنگام اجرای صفحه با هزاران خطا مواجه میشود. چنین سایتی باید به طور کامل پیاده سازی و مجددا کدنویسی شود به ویژه وقتی که کدهای قبلی وجود نداشته باشد.
11. SEMrush
یکی از دلایل عمده شهرت SEMrush این است که اطلاعات دقیقی در زمینه keyword research و سایر بررسیهای فنی در اختیار کاربر میگذارد. همچنین تحلیل اطلاعات سایت رقبا از دیگر قابلیتهای شاخص این ابزار است.
اگرچه این ابزار به عنوان یک ابزار تحلیل فنی در نظر گرفته نمیشود، با آنالیز کامل سایت رقیب میتوان اطلاعات شگفت انگیزی در مورد دادههای رتبهبندی و تحلیل بازار به دست آورد. با استفاده از این تحلیل میتوانید یک استراتژی مناسب برای سئوی سایت خود انتخاب کنید و از رقبای خود پیشی بگیرید.
12. Ahrefs:
از نظر بسیاری از افراد Ahrefs یک ابزار مهم و مدرن برای بررسی فنی لینکها محسوب میشود. این ابزار میتواند الگوهای خاص در پروسه لینک سازی سایت را مشخص کند و استراتژی آن را نشان دهد. به کمک این ابزار میتوان مشکلات مربوط به انکر تکستها را شناسایی کرد. کتاب برنامه لینک سازی در 6 ماه سئولب یک آموزش لینک سازی برای کسانی که به دنبال استراتژ لینک بیلدینگ موثر هستند است.
Ahrefs همچنین میتواند نوع بک لینکهای سایت را تعیین کند (شبکه وبلاگی، لینکهای پرخطر با فرومهای متعدد و لینکهای وب.) دیگر قابلیتهای این ابزار مواردی از قبیل تشخیص بک لینکهای از دست رفته، الگوهای لینک سازی و غیره میباشد.
13. Majestic
Majestic ابزاری است که سالیان سال در صنعت سئو حضور داشته و دارای بینش ویژهای در زمینه لینکسازی سئو میباشد. این ابزار همچون Ahrefs الگوهای لینک سازی را تشخیص میدهد و به کمک آن میتوان گزارشی از تمام لینک پروفایلهای موجود در سایت تهیه کرد.
تشخیص لینکهای Bad Neighborhoods و سایر دامنههای مالک وب سایت از دیگر خدمات این ابزار میباشد. به کمک گزارش Bad Neighborhoods میتوان مشکلات ناشی از لینک سازی سایت را که برگرفته از مشکلات ارتباطی بین وب سایتها است، شناسایی کرد.
با این ابزار میتوان ویژگیهای فنی بک لینک مانند Trust Flow و Citation Flow و دیگر عناصر لینکسازی را ارزیابی کرد که این امر بر ارتباط، اطمینان و قدرت صفحه تاثیر میگذارد. این ابزار میتواند هر مشکلی را که به مرور زمان توسط لینکسازی ایجاد شده، از طریق گراف لینکهای داخلی سایت تشخیص دهد.
14. Moz Bar
اگرچه Moz Bar از ابتدا جزو بهترین ابزارهای فنی سئو محسوب نمیشد، درحال حاضر به طور حرفهای به بررسی کامل و دقیق یک سایت از جنبههای مختلف میپردازد.
با این ابزار میتوان قدرت دامنه، قدرت صفحه، وضعیت cache گوگل، سایر کدها مانند social open graph coding و متا تگها، تگ rel=”canonical”، زمان لود شدن صفحه، استراکچر دیتا و حتی وضعیت HTTP و HTTPS صفحه را بررسی کرد و از نتایج بدست آمده در بررسیهای دقیق تر استفاده کرد.
15. Barracuda Panguin
اگر سایتی را سئو میکنید که جریمه شده است، Barracuda Panguin از جمله ابزارهایی است که هر سئوکار باید در روند کار خود از آن استفاده کند. این ابزار ابتدا به حساب گوگل آنالیتیکس سایت متصل میشود. با دادههای آنالیتیکس تلفیق میشود. سپس با ترکیب و مقایسه دادههای قبل و بعد از جریمه گوگل، دلیل پنالتی را متوجه میشود.
شایان ذکر است که این ابزار همیشه به طور قطع نمیتواند علت پنالتی سایت را مشخص کند و فقط میتواند دلایل احتمالی جریمه را ارزیابی و شناسایی کند.
16. Google Search Console XML Sitemap Report
سرچ کنسول یکی از کاربردی ترین ابزارهای مهم در سئو تکنیکال و تحلیل و بهینه سازی سایت است که متخصص سئو برای تهیه گزارش از مشکلات سایت مپ به آن نیاز دارد. دقت کنید که تعداد لینکهای معرفی شده در سایتمپ با تعداد لینکهایی که توسط گوگل ایندکس شده است رابطهای ۱ به ۱ و متناظر داشته باشند.
در غیر اینصورت احتمالا صفحهای از سایت شما وجود دارد که در گوگل ایندکس نشده است.
برای اینکه یک سایت بهینه شده داشته باشید باید موارد زیر رعایت شود:
-
- سایت مپ باید URLهای درست و با رسپانس کد 200 داشته باشد و هیچ URL با رسپانس کد 4XX یا 5XX نباید در سایت مپ وجود داشته باشد.
- نسبت 1 به 1 URLها در سایت مپ باید دقیقا به همان شکلی که در وب سایت هست، باشد. به عبارت دیگر، سایت نباید صفحات یتیم (orphaned pages) و لینک نشده ای که در نتایج Screaming Frog نشان میدهد، داشته باشد.
- parameter-laden URL در صورتی که جزو صفحات اصلی نباشند، باید از نقشه سایت حذف شوند. پارامترهای خاصی وجود دارد که موجب بروز مشکل در اعتبارسنجی سایت مپ XML خواهد شد، بنابراین مطمئن شوید که این پارامترها در ساختار URLها نباشند.
17. BrightLocal
اگر وب سایت یک بیزینس محلی را بهینه سازی میکنید، بکارگیری سئوی محلی بهترین گزینه است. BrightLocal بک ابزار کاربردی برای سئوی محلی است که عموما به عنوان یک ابزار سئوی فنی تلقی نمیشود، درحالیکه به کمک آن میتوانید مشکلات فنی با پروفایل سئوی محلی سایت را شناسایی کنید.
به عنوان مثال، به کمک این ابزار میتوان citation سئوی محلی سایت (نام بردن از کسب و کارهای محلی به صورت آنلاین) را انجام داد. سپس، میتوانید با شناسایی و عرضه سایت خود در citationهای مناسب، پیش بروید.
یکی از ویژگیهای شگفت انگیز این ابزار این است که به شما امکان بررسی، حذف و ایجاد citation در متداول ترین سایتهای سایتیشن (و نیز سایر مواردی که کمتر رایج هستند) میدهد. این ابزار هنگام ارزیابی عمیق سئوی محلی، Google My Business شما را نیز بررسی میکند.
18. Whitespark
Whitespark نسبت به BrightLocal به جزئیات بیشتری میپردازد. فایندر citation محلی به شما این امکان را میدهد که بررسی عمیق تری در سئوی محلی وب سایت خود داشته باشید. نحوه عملکرد این ابزار به این صورت است که سایت شما را از میان رقیبان تان پیدا میکند. بنابراین میتوانید تمام citationهای سئوی محلی رقبای خود را شناسایی کنید.
علاوه براین، Whitespark به شما این امکان را میدهد تا از طریق گزارشات دقیق از موقعیتهای محلی مشخص شده در گوگل مانند دسته بندی محلی، مکان یاب محلی و همچنین گزارشات دقیق رتبه بندی ارگانیک توسط Google و Bing، رتبه بندی سایت خود را پیگیری کنید.
19. Botify
این ابزار یکی از کاملترین ابزارهای آنالیز محسوب میشود که به ندرت میتوان مشابه آن را یافت. Botify بهترین ابزار سئو تکنیکال و قابل دسترس است. این ابزار به دلیل تشخیص هدف کاربر از جستجو و بهینه سازی فنی سایت از طریق تحلیل دقیق کلمات کلیدی، مشهور است.
Botify با ادغام مواردی چون بودجه کراول و عوامل سئوی فنی که مرتبط با هدف جستجوگر است، میتواند تمام عوامل موثر در رتبه بندی را شناسایی کند. سپس گزارشی جامع و عمیق از ترکیب این اطلاعات در اختیار متخصص سئو قرار دهد که با ارزیابی آن میتوان تغییر در نحوه جستجوی کاربران را، بدون درنظرگرفتن صنعتی که در آن هستند، تشخیص داد.
به دلیل گزارشات کامل و مفید، Botify یکی از کارآمدترین ابزارهای تحلیل محسوب میشود.
20. Excel
بسیاری از کارشناسان سئو نمیدانند که اکسل نیز یک ابزار سئو فنی تلقی میشود که میتواند با ترفندهای جذاب خود، به تحلیل و بررسی سایت سرعت ببخشد.
21. ابزار Woorank
اگر یک سایت دارید و میخواهید لیستی از کارهایی که میتواند وضعیت سئوی سایت شما را بهبود ببخشد داشته باشید، ابزار Woorank کمک زیادی به شما میکند. با استفاده از این ابزار کافی است آدرس سایت خود را ثبت کنید تا لیست مشکلات سایت را در اختیار شما قرار دهد. همچنین این ابزار یک افزونه برای گوگل کروم دارد که میتوانید وضعیت سئوی سایت خود را همیشه چک کنید. یکی از مهمترین ویژگیهای این ابزار، این است که یک امتیاز کلی به سئوی سایت میدهد و سپس راهکارهای بهبود آن امتیاز را هم نمایش میدهد.
در حالی که بسیاری از ابزارهای سئو تنها مشکلات سئوی سایت شما را میگویند، این ابزار راهی برای حل آن مشکلات هم به شما میدهد تا سایت شما نمره سئوی خوبی دریافت کند. از مهمترین ویژگیهای دیگر این ابزار، این است که یک چک لیست برای بازاریابی به شما میدهد تا بتوانید بازاریابی خوبی هم داشته باشید.
22. ابزار CanIRank
یکی از مسائلی که برای کسبوکارها اهمیت دارد، پیدا کردن میزان جستجو و رقابتی بودن یک کلمه کلیدی است! ابزار CanIRank یکی از ابزارهای کاربردی در زمینه پیدا کردن کلمات کلیدی است که ببینید کدام کلمات برای کسبوکارتان ارزشمند هستند. برخی کلمات کلیدی رقابت سنگینی دارند و برای آن که بخواهید آن را به رتبههای اول گوگل برسانید، باید زمان زیادی بگذارید. در حالی که کلمات کلیدی کم رقابت نیازمند زمان کمتری هستند! هردوی این کلمات کلیدی را این ابزار به شما میگوید تا راحتتر بتوانید برای کلمات کلیدی موردنظر استراتژی بچینید.
از امکانات جالب این ابزار میتوان به این موضوع اشاره کرد که به شما کمک میکند تا چگونه برای رسیدن به صفحه اول با کلمه کلیدی دلخواه خود، باید برنامهریزی کنید. این موضوع بسیار ارزشمند است و پیشنهاد میکنیم از ابزار CanIRank استفاده کنید.
23. ابزار Seed Keywords
یکی دیگر از ابزارهای دقیق در زمینه تحقیق کلمات کلیدی، ابزار Seed Keywords است. این ابزار به شما کمک میکند تا بتوانید یک فهرست کامل از کلمات کلیدی حوزه کاری خود پیدا کنید. همچنین یکی از قابلیتهای بسیار عالی این ابزار این است که نوع نوشتن کلمه کلیدی توسط کاربران را هم به شما میگوید! اگر میخواهید به صفحه اول گوگل برسید و بهترین نتیجه را از یک ابزار تحقیق کلمات کلیدی بگیرید، پیشنهاد ما استفاده از Seed Keywords است. با استفاده از این ابزار میتوانید همه چیز را در مورد کلمات کلیدی موردنظر خود پیدا کنید.
از مهمترین ویژگیهای این ابزار هم میتوان به قابلیت استخراج کوئریهای جستجو شده توسط کاربران اشاره کرد! هر چیزی که مربوط به کلمه کلیدی موردنظر شما است، در اختیارتان قرار میگیرد تا بتوانید بهترین نتیجه را از آن بگیرید. همچنین میتوانید ببینید که کلمات کلیدی موردنظر شما چقدر رقابتی هستند تا برای آنها استراتژی سئو تعیین کنید.
24. ابزار Seobility
به دنبال ابزاری حرفهای برای تحلیل عمیق سئوی سایت خود هستید؟ SEObility را امتحان کنید. با استفاده از این ابزار یک موتور قوی سایت شما را بررسی میکند و مسائلی نظیر سرعت بارگذاری صفحات مختلف، صفحات بلاک شده برای گوگل، مشکلات نقشه سایت، مشکلات فنی سئو و... را به شما میگوید. در واقع پس از آن که سایت شما را تحلیل میکند، یک گزارش کامل به شما ارائه میکند که به راحتی میتوانید یک سایت بهینه داشته باشید. جالب است بدانید بسیاری از این اطلاعات به صورت رایگان در اختیار شما قرار داده میشود در حالی که ابزارهای مشابه پولی هستند.
مهمترین ویژگی این ابزار، این است که گزارش محتوایی از آن دریافت میکنید! در واقع به راحتی میتوانید صفحاتی از سایت خود را که دارای مشکل سئوی محتوا هستند را مشاهده کنید. سپس راهحلی برای آن دریافت میکنید تا مشکل سئوی محتوای خود را رفع کنید. مثلاً میتوانید کلمات کلیدی زیاد استفاده شده یا محتوای تکراری را ببینید و رفع کنید.
25. ابزار Ubersuggest
یکی دیگر از ابزارهایی که در زمینه تحقیق کلمات کلیدی وجود دارد، ابزار Ubersuggest است. با استفاده از این ابزار کاربردی به راحتی میتوانید کلمات کلیدی رقابتی حوزه فعالیتی خود را پیدا کنید و برای آن برنامهریزی کنید. برای استفاده از این ابزار کافی است کلمه کلیدی موردنظر خود را تایپ کرده و اطلاعات آن را دریافت کنید. مهمترین اطلاعاتی که از آن دریافت میکنید، شامل میزان رقابت آن کلمه کلیدی، حجم جستجوی ماهانه و بسیاری از اطلاعات ارزشمند دیگر است. همچنین فهرستی از کلمات کلیدی پیشنهاد به شما ارائه میکند که میتوانید از آن استفاده کنید.
یکی از مهمترین ویژگیهای این ابزار، این است که با استفاده از آن میتوانید دو کلمه دلخواه خود را با هم مقایسه کنید. مثلاً میتوانید کلمه اول را وارد کنید و سپس کلمه دوم را با آن مقایسه کنید. اطلاعات موردنظر هر کلمه کلیدی را هم پیدا کنید و بر اساس آن، روی کسبوکار خود تمرکز کنید. شما میتوانید کلمات کلیدی که میتواند نرخ تبدیل بالایی برای شما داشته باشد را پیدا کنید. در نهایت، این ابزار میتواند روی استراتژی سئو و محتوای شما تاثیر بسیار زیادی داشته باشد.
جمع بندی
برای متخصصین سئوی رقابتی، کمبود ابزار آنالیز برای بهینه سازی وب سایت هیچ معنا و مفهومی ندارد. از بررسی لینک گرفته تا گزارش و شناسایی مشکلات فنی وب سایت، ابزارهای کارآمد و متعددی وجود دارد. بکارگیری از ابزار مناسب میتواند وجه تمایز میان یک متخصص فوق العاده سئو و فرد عادی باشد.
اگر در فرایند انجام سئو سایت تان با مشکلی مواجه شدید، از خدمات مشاوره سئو در سئولب استفاده کنید